11 mei 2013

Ik weet niet wie mijn grootvader was; het interesseert me veel meer wat mijn kleinzoon zal zijn.
Abraham Lincoln
Amerikaans staatsman en president (16e) 1809-1865

Ik was zo zat als koude pap, maar mijn kleinzoon Ryan belde me op de terugreis naar huis al op of ik hem niet vergat! Want ja, Opa had belooft dat hij mocht blijven slapen vannacht! Eerst maar samen chinees gegeten, en toen samen heel lang onder de douche gestaan in een wanhopige poging warm te worden! Toen gezellig samen de bank op gedoken tegen elkaar aan, en lekker speculaas in warme chokolademelk gedompeld! Daarna gekeken op TV of er niet toevallig een elfstedentocht was! Nu heb ik hem net op bed gelegd, na nog even te hebben gevochten en echt, ik had echt geen zin meer het verhaaltje van papa beer voor de 1000000ste keer te vertellen! Ben ik nu een ontaarde opa?